AntiWet Oy

       Kuivaustekniikka

                  

  Etusivu Kosteusmittaukset Palvelut Yhteystiedot

Vesivahinkojen kuivaustyö:

Vesivahingon kuivaustyössä joudutaan rakenteista mahdollisesti poistamaan kosteuden haihtumista estävät pinnoitteet esim. muovimatto, klinkkeri, maalipinta ym. Pinnoitteiden poiston jälkeen rakenteet kuivataan koneellisesti. Rakenteiden kuivauksen jälkeen meillä on myös mahdollisuus korjata rakenteet / pinnoitteet, jotka ovat vaurioituneet purkutyön yhteydessä.

Rakennusaikaisen kosteuden poisto:

Rakennusaikainen kosteudenhallinta edesauttaa pitämään rakennusprojektin aikataulussa. Oikea ilmankosteus ja lämpötila vaikuttavat oleellisesti rakenteiden kuivumiseen ja nopeuttavat rakentamisen aikataulua. Kosteudenhallinnan etuja ovat mm. pinnoitteet pysyvät varmasti kiinni kuivassa alustassa, laho- ja homevaurioiden riski pienenee huomattavasti ja usein kosteusvaurio paikoissa on myös huoneilmassa  hajuhaittoja.

Otsonointi (hajunpoisto):

Otsonoinnilla poistetaan erilaisia haju- ja terveyshaittoja. Otsonointi sopii esim. home-, viemäri- ja vesivahinkojen aiheuttamille hajuhaitoille tai asukkaille terveyshaittoja aiheuttaville ongelmille, joita ovat esim. allergiat, yliherkkyys, hengitystieinfektiot, mikrobit ja kaikki hajuhaitat.

Rakennustekniset työt:

Teemme märkätila saneerauksia, sekä myös kokonaisvaltaisia huoneisto saneerauksia. Asentajiltamme löytyvät vesieristykseen suositeltavat VTT:n märkätila sertifikaatit ja
heillä on vankka työkokemus kosteusvaurio- ja vahinkosaneerauksen alalta.

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta, pystymme suorittamaan lähes kaikki rakentamiseen liittyvät työt.

Lämpökamera:
Lämpökameralla pystymme kuvaamaan lämpövuodot ja lattialämmityksen sijainnin rakenteen sisällä.

 

Vahinkopäivystys 24h   0400-750 627

 

Yhteistyössä: